Прем'єр Туреччини підтвердив загибель 36 осіб в аеропорту Стамбула

Прем'єр Туреччини підтвердив загибель 36 осіб в аеропорту Стамбула

Влада не виключає, що за терактами стоять бойовики «Ісламської держави»

Прем'єр Туреччини підтвердив загибель 36 осіб в аеропорту Стамбула, ще 147 поранені. 

У зал прильотів найбільшого аеропорту Стамбула увірвалися три смертники. Перед тим, як підірвати себе, вони відкрили вогонь з автоматів. Повідомляється, що поліція відкрила вогонь по озброєних особах, коли вони увірвалися у зал аеропорту. Їх намагалися спинити. Утім, не доходячи до пунктів перевірки багажу, троє нападників привели в дію вибухові пристрої.

На місце трагедії прибув прем’єр-міністр Біналі Йолдирим. Він повідомив, що кількість людей, які загинули через теракти в аеропорту вже досягла 36 осіб. Раніше губернатор Стамбулу Васип Шахін в інтерв’ю турецькому телеканалу NTV повідомив, що, як мінімум 50 осіб, що знаходилися в аеропорту загинули. У турецькому Мінюсті підтвердили смерть 31 особи в аеропорту, утім зазначили що кількість загиблих може зрости.

За останніми даними, поранення отримали, як мінімум 147 осіб. Остаточні дані про поранених невідомі, оскільки з терміналу їх вивозили не тільки «швидкі», але і місцеві таксисти. Влада підозрює, що теракт підготували і здійснили бойовики «Ісламської держави», передає Sky News.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: