Президент розповів про сенс життя українців

Президент розповів про сенс життя українців
Петро Порошенко вважає гідність змістом життя українців

Гідність і свобода - це не просто слова для українців, а сенс життя, вважає президент

Упродовж століть сенсом життя українців є гідність і свобода. Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі з особовим складом підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ в Житомирській області в середу, 21 листопада, повідомляє Укрінформ.

 «Сьогодні Україна відзначає п'яту річницю початку Революції гідності, Євромайдану, мирного протесту за наше європейське майбутнє. Гідність і свобода - для українців це не просто слова, для нашого народу це сенс життя протягом усіх століть. Це - боротьба за свою землю, за самостійність, за незалежність», - сказав президент.

За його словами, Революція гідності стала логічним продовженням одвічного прагнення до довгоочікуваної свободи волелюбного українського народу, який ніколи не мирився з тиранією і диктатурою.

«Історія України з її запеклою боротьбою проти зла, за свободу, гідність і державну незалежність відображенє на своїх скрижалях цілу когорту героїчних особистостей. Революція гідності, війна за незалежність додали в цю когорту тисячі сучасних героїв», - зазначив глава держави.

Він також підкреслив, що за успіхами військових частин і підрозділів стоїть щоденна праця і мужність тисяч бійців, «адже стріляє зброя, а перемагають люди».

Відзначимо, 21 листопада відзначається початок Революції гідності. Сьогодні в Києві пройде ряд заходів, присвячених річниці Майдану: поминальний молебень, хода студентів, відкриються виставки, а в Українському домі відбудеться концерт Шлях гідності.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: