«Просто грошей немає!». Російська команда може пропустити «Дакар»

«Просто грошей немає!». Російська команда може пропустити «Дакар»

Також через проблеми з фінансуванням команда може пропустити гонку «Шовковий шлях»

Російська команда «КамАЗ-Мастер», яка виступає в ралі-рейдах, через проблеми з фінансуванням може пропустити гонку «Шовковий шлях», заплановану на 8-24 липня 2016 року, а також «Дакар», який повинен пройти в січні 2017-го. Про це повідомив керівник команди Володимир Чагін.
Міністр спорту РФ Віталій Мутко пообіцяв «вивчити цю ситуацію».
«Команда відчуває серйозні фінансові труднощі, одним з основних партнерів був «Внєшекономбанк». Які проблеми в банку - всім відомо, йде реорганізація банку, змінився керівний склад, змінені напрями діяльності, змінені пріоритети, і в даний час припинено фінансування команди «КамАЗ-майстер». Який період це триватиме - сказати складно, нам це невідомо. Фінансування припинилося ще в минулому році, в 2015-му. До цього були ускладнення через зростання курсу євро. Такого важкого періоду в фінансовому плані в команді не було ніколи», - наводить слова Чагіна агентство« Р-Спорт ».
Крім того, за словами Чагіна, організатори «Шовкового шляху» насилу знайшли кошти для проведення гонки. Ралі проводилося з 2009 по 2013 рік. Гонка повинна була відбутися в 2014 і 2015 роках, проте обидва рази її скасували.
Пілоти «КамАЗ-Мастер» перемагали на «Дакарі» 13 разів - з 1996 по 2015 рік. У 2016 році ралі-рейд виграли гонщики на вантажівці Iveco, а російський екіпаж став другим.
Джерело: motor

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: