Путін підписав скандальний антитерористичний «пакет Ярової»

Путін підписав скандальний антитерористичний «пакет Ярової»
informvest.net

Уряд буде сумлінно стежити за тим, як буде реалізовуватися цей закон, пообіцяв речник Путіна

Президент Росії Володимир Путін підписав поправки в антитерористичне законодавство, запропоновані депутатом Іриною Яровою і сенатором Віктором Озеровим, повідомив журналістам прес-секретар президента Дмитро Пєсков, передає «Інтерфакс».

«Президент підписав пакет документів, поправки до закону про заходи з протидії терроризму», - сказав Пєсков.

«Уряд буде сумлінно контролювати те, як буде реалізовуватися цей закон, і за необхідності, якщо будуть виявлені дійсно якісь небажані прояви, уряд за дорученням президента буде вживати відповідних заходів. Тобто закон підписаний в тандемі з переліком доручень», - додав прес-секретар президента РФ.

Нагадаємо, що в червні Держдума і Рада Федерації схвалила «антитерористичний» пакет поправок, які, зокрема, зобов'язують операторів зв'язку зберігати листування та переговори користувачів протягом півроку. Інший закон пакета вводить кримінальну відповідальність за міжнародний терористичний акт і покарання за публічні заклики до насильницького повалення влади та нападу на посольства. Також вводиться новий склад злочину - неповідомлення про злочин терористичної спрямованості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: