Путін прибув до окупованого Криму обговорювати «майбутнє Росії»

Путін прибув до окупованого Криму обговорювати «майбутнє Росії»

Путін проведе розширене засідання президії Держради з питань про основні напрями діяльності органів виконавчої влади суб'єктів РФ

Керівництво РФ на чолі з президентом Володимиром Путіним 23 листопада прибуло в окупований Крим для обговорення «майбутнього Росії». Про це журналістам повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

«Путін прилетів до Криму, і буквально через годину в Криму він проведе розширене засідання президії Держради з питань про основні напрями діяльності органів виконавчої влади суб'єктів Російської Федерації», - сказав Пєсков.

Він пояснив, що обговорюватиметься указ Путіна «Про національні і стратегічні завдання розвитку Російської Федерації на період до 2024 року».

За словами Пєскова, в Криму Путін з головами російських регіонів, віце-прем'єром, керівниками відомств і міністерств обговорить виконання намічених завдань щодо реалізації «планів зі стратегічного розвитку Росії». Як сказав прес-секретар Путіна, в готелі «Мрія» напередодні вже зустрілося керівництво Росії для обговорення цього питання в робочих групах, а сьогодні «продовжиться робота під керівництвом Путіна».

Крім того, як додав Пєсков, після цього засідання Путін «напевне затримається» і проведе серію зустрічей з членами уряду, віце-прем'єрами і керівництвом своєї адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: