Путін призначив Ліванова спецпредставником з торгово-економічних зв'язків з Україною

Путін призначив Ліванова спецпредставником з торгово-економічних зв'язків з Україною

Іншим указом Ліванов звільнений з посади міністра освіти і науки

Президент Росії Володимир Путіна призначив Дмитра Ліванова своїм спеціальним представником з розвитку торгово-економічних відносин з Україною. Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Кремля.

«Призначити Ліванова спеціальним представником з розвитку торгово-економічних відносин з Україною», - йдеться в повідомленні. Іншим указом Ліванов звільнений з посади міністра освіти і науки.

Путін відзначив заслуги Ліванова, назвавши його «людиною з характером». «Зрозуміло його досвід повинен бути використаний і в інших сферах і галузях», - заявив президент. Глава держави зазначив, що Ліванов - «людина суто цивільний, з великим досвідом державної роботи».

Нагадаємо, щ ораніше Путін звільнив Михайла Зурабова з посади спеціального представника президента РФ з розвитку торговельно-економічних відносин з Україною. Про це йдеться в указі глави держави № 390 від 4 серпня.

Відзначимо, 28 липня Путін звільнив з посади посла РФ в Україні Михайла Зурабова, який пропрацював на цій посаді 7 років. У 2010 році Зурабов був призначений спеціальним представником з розвитку торгово-економічних відносин з Україною.

Напередодні, 19 серпня стало відомо, що президент Росії Володимир Путін погодився з пропозицією прем'єр-міністра Дмитра Медведєва призначити новим главою Міністерства освіти і науки РФ заступник начальника управління адміністрації президента з суспільних проектів Ольгу Васильєву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: