Регламентний комітет взявся за подання на Дейдея

Регламентний комітет взявся за подання на Дейдея
Народний депутат від «Народного фронту» Євген Дейдей

У діях Дейдея вбачають ознаки незаконного збагачення на 6,1 млн грн

Парламентський комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради розпочав розгляд подання Генеральної прокуратури на зняття недоторканності з народного депутата від «Народного фронту» Євгена Дейдея.

На засіданні присутній керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький та генпрокурор Юрій Луценко, а також сам Дейдей. 

Луценко заявив, що доходи Дейдея становлять 1 млн 400 тис., а володіє він майном на суму 6,1 млн грн.

«Всі джерела надходжень складають 1 млн 400 тис., а набуте майно - на суму 6,1 млн грн», - сказав генпрокурор на засіданні регламентного комітету.

Як відомо, генпрокурор вніс у Верховну Раду подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів України Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата і Максима Полякова. За даними генпрокурора, у діях Дейдея вбачаються ознаки незаконного збагачення на суму 6,1 млн грн.

29 червня Луценко також вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Михайла Добкіна.

Луценко заявив, що у Генеральної прокуратури достатньо доказів для зняття депутатської недоторканності з шістьох народних депутатів.

Зазначимо, що в неділю, 2 липня, генпрокурор також розповів, що ГПУ проводить розслідування щодо деяких міністрів.

Читайте також статтю: Сідай, трійка! Довгий, Розенблат і Поляков - нові мішені Антикорупційного бюро

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: