Росіяни випробовують на українських прикордонниках заборонений лазер - голова Держприкордонслужби

Росіяни випробовують на українських прикордонниках заборонений лазер - голова Держприкордонслужби
Фото з відкритих джерел

Це сталося на КПВВ "Мар'їнка" (Донецька обл.) у той час, коли українські прикордонники вели спостереження в бінокль і монокль

Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко повідомив, що вже є перші випадки застосування росіянами щодо українських прикордонників забороненої лазерної зброї.

Про це він заявив в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

«Трохи раніше на наших військовослужбовцях росіяни випробували лазерну зброю. Унаслідок цього троє військовослужбовців Держприкордонслужби отримали опіки сітківки ока. Зараз склалася дуже важка ситуація: ми змогли їм відновити лише бічний зір, прямого зору у них поки немає», - сказав він.

Назаренко зазначив, що це сталося на КПВВ «Мар'їнка» (Донецька обл.) у той час, коли українські прикордонники вели спостереження в бінокль і монокль. «У цей час росіяни використовували спеціальний лазерний пристрій, заборонений Конвенцією», - сказав він.

Відзначимо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Росія використовує схід України, агресію, військові дії як полігон для випробування своїх новітніх видів озброєнь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: