Російські військові в окупованому Криму скаржаться на погане життя

Російські військові в окупованому Криму скаржаться на погане життя

Російські військові у Криму (protestactions.info)

Окупанти з військових частин півострова їздять «підробляти» на Донбас на стороні терористів

Серед військовослужбовців ЗС РФ в анексованому Криму останнім часом спостерігається зростання невдоволення грошовим забезпеченням, яке обговорюється в приватних бесідах.

За даними групи «Інформаційний опір», основною причиною невдоволення є невиконання командуванням обіцянок щодо підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям, які проходять службу в складі окупаційних військ на півострові.

Відмічається, що підвищене грошове забезпечення у вигляді доплат фактично отримують тільки ті російські військовослужбовці, які виїжджають у відрядження (як правило, на термін до трьох місяців) на територію «ЛДНР» для участі в бойових діях проти України.

Нагадаємо, Центральний районний суд Миколаєва 23 листопада обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою без права внесення застави двом колишнім українським військовим, затриманим в пункті пропуску Чонгар при спробі перетнути український кордон. Колишніх українських військовослужбовців звинувачують за статтею про державну зраду.

Раніше СБУ заявила про затримання на адміністративному кордоні з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

У той же час у Міноборони Росії заявили, що 20 листопада СБУ затримала і вивезла з Криму на територію Миколаївської області російських військовослужбовців - прапорщика Максима Одинцова та молодшого сержанта контрактної служби Олександра Баранова.

Президент Росії Володимир Путін назвав затримання військових на адміністративній межі з Кримом віроломством, подібним до відключення світла в Криму.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: