Російський опозиціонер розказав, чому у найближчі роки режим Путіна не буде повалено

Російський опозиціонер розказав, чому у найближчі роки режим Путіна не буде повалено
Михайло Ходорковський

Ніхто з олігархів не буде скидати Путіна тільки через те, що більше не можна їздити в Баварські Альпи, - Ходорковський

Російські олігархи не зацікавлені у тому, щоб президент РФ Володимир Путін пішов з посади, незважаючи на персональні санкції, що були введені низкою європейських країн та США проти цих олігархів у зв'язку з рішеннями Путіна. Про це в інтерв'ю німецькому виданню  Der Spiegel  сказав російський опозиціонер, бізнесмен Михайло Ходорковський.

«Взяти, приміром, Геннадія Тимченка (російський підприємець, власник приватної інвестиційної групи Volga Group, що спеціалізується на інвестиціях в енергетичні, транспортні та інфраструктурні активи, - «Главком»), у якого є будинок в Женеві, або Ігоря Сечіна (топ-менеджер, головний виконавчий директор нафтогазової компанії «Роснефть», - «Главком»), чия 80-метрова яхта стоїть в Середземному морі. Звичайно, це втрата, якщо вони більше не зможуть використовувати це майно. Але якщо Путін не буде при владі, вони втратять все. Що для них важливіше? Ніхто не буде скидати Путіна тільки через те, що більше не можна їздити в Баварські Альпи», - зазначив Ходорковський.

Найбільш перспективними політиками, на його думку, є в Росії Олексій Навальний, симпатик «лівих» Сергій Удальцов, колишній мер Єкатеринбурга Євген Ройзман і колишній депутат Держдуми Дмитро Гудков. Що стосується Ксенії Собчак, то вона «грає в політиці в гру, яку дозволяє їй Кремль.

«Але це стосується всіх політиків в Росії. Той, хто переступає встановлені для них межі, потрапляє до в'язниці», - заявив Ходорковський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: