Російський співак Юрій Лоза знову оскандалився

Російський співак Юрій Лоза знову оскандалився

Цього разу він висловився про роль Гагаріна

Російський співак Юрій Лоза знову опинився в центрі уваги. Резонанс викликали його слова про першого в світі космонавта.
Гагарін нічого не робив, він лежав - саме це твердження спровокувало вал критики на адресу музиканта. Про космонавта Лоза згадав в інтерв'ю каналу «Зірка». Його попросили пояснити успіх групи «Бітлз». Співак пояснив, що учасники ліверпульської четвірки, як і його тезка, просто виявилися в потрібному місці.
Користувачі соціальних мереж відразу вказали Лозі на недоречність його заяв. Поставити виконавця на місце спробували колеги Гагаріна. Космонавт Георгій Гречко назвав подібні висловлювання дурістю і запропонував повторити подвиг і злітати на орбіту. У свою чергу Олексій Леонов обізвав Лозу «засранцем».
Співак до вечора четверга спробував прояснити свою позицію в інтерв'ю радіостанції Baltkom. Гагаріна він все ж вважає великим, а журналістів звинуватив у роздмухуванні скандалу.
У квітні Юрія Лозу розкритикували за несхвальні відгуки про творчість західних зірок, в тому числі групи «Rolling Stones».
Джерело: Эхо Москвы

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: