Російський юрист: Трамп-молодший в червні 2016 року натякав на можливість відміни акту Магнітського

Російський юрист: Трамп-молодший в червні 2016 року натякав на можливість відміни акту Магнітського

Наталія Весельницька не змогла надати документів, як через уникнення сплати податків фінансувалася кампанія Хілларі Клінтон

Bloomberg цитує заяву російського юриста Наталії Весельницької, яка в червні 2016 року мала зустріч із представниками команди Дональда Трампа, про те, що Дональд Трамп-молодший натякав на можливість скасування антиросійського закону, якщо його батька оберуть американським президентом.

Крім того? Трамп-молодший попросив надати письмові докази того, що незаконні прибутки через уникнення оподаткування використовувалися для фінансування кампанії Хілларі Клінтон. Мова йшла про частину від $1 млрд, які заробили брати Зіфф через російські інвестиції. Однак конкретних документів Весельницька не змогла зробити, і як наслідок, за її оцінками зустріч, яка тривала до 20 хвилин виявилася повним провалом.

За словами російського юриста? Трамп-молодший дослівно сказав наступне у червні 2016 року під час зустрічі в TrumpTower: «Дивлячись вперед, якщо ми прийдемо до влади, ми можемо повернутися до цього питання і подумати, що можна із ним зробити».

Окрім того, він заявив: «Я розумію, що наша сторона заплутала і ускладнила це питання, але багато часу треба буде витратити, щоб добратися до суті». Йдеться про Акт Магнітського, який був прийнятий у 2012 році.

Весельницька заявила про те, що готова повідомити про це і багато інших речей Комітет із судочинства Сенату за умов, якщо її відповіді будуть публічними, на що сам комітет не погодився.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: