Російську журналістку Курбатову видворили з України

Російську журналістку Курбатову видворили з України
Анна Курбатова

Курбатова вже перетнула українсько-російський кордон

Журналістка російського «Першого каналу» Анна Курбатова видворена з України із забороною в'їзду в країну строком на три роки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська.

«Російська пропагандистка Анна Курбатова, стосовно якої прийнято рішення про примусове видворення з України, перетнула українсько-російський кордон. Їй заборонений в'їзд на територію нашої держави на три роки», - зазначила вона.

При цьому Гітлянська додала, що відповідне рішення було ухвалене через діяльність Курбатової, яка шкодила національним інтересам України.

Нагадаємо, речниця СБУ Олена Гітлянська  30 серпня повідомила, що російська пропагандистка Анна Курбатова буде примусово повернута до РФ, наразі триває оформлення необхідних документів для її офіційного видворення. 

Гітлянська наголосила, що Україна є правовою державою та її правоохоронні органи діють виключно в рамках чинного законодавства.

Нагадаємо, раніше у Росії заявили про нібито викрадення їхньої журналістки в Києві.

Курбатова потрапила до бази українського сайту «Миротворець» через антиукраїнську пропаганду, зокрема, маніпулювання інформацією та підготовку тенденційного сюжету про парад на День Незалежності України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: