Розслідування «Новой газеты»: покійні сепаратист Жилін і заступник глави АП Таранов збирали компромат на Авакова

Розслідування «Новой газеты»: покійні сепаратист Жилін і заступник глави АП Таранов збирали компромат на Авакова
Євген Жилін та Андрій Таранов
Колаж: «Главком»

Впливове російське опозиційне видання оприлюднило сенсаційну версію ланцюжка останніх резонансних смертей

Колишній заступник голови Адміністрації президента Петра Порошенка Андрій Таранов напередодні загибелі допомагав сепаратисту Євгену Жиліну збирати компромат на міністра МВС України Арсена Авакова.

Про це йдеться у розслідуванні російського опозиційного видання «Новая газета». «Він (Жилін. – Ред.) спілкувався з Андрієм Тарановим. Жилін і заступник голови Адміністрації президента України Таранов збирали компромат на главу МВС України Арсена Авакова. Жилін розраховував на преференції, будучи важливим джерелом інформації. Але не вийшло нічого... Пише автор статті російського опозиційного видання. – Таранов помер 18 вересня, катаючись на скутері… а Жиліна вбили 19 вересня на Рубльовці».

Нагадаємо, Андрія Таранова було призначено заступником глави Адміністрації президента 26 грудня 2014 року, він відповідав за роботу із правоохоронними органами. 18 вересня 2016 року його скутер зіткнувся з баржею.

19 вересня у ресторані «Ветерок», в елітному селищі Горки-2 під Москвою, Євген Жилін зустрівся зі своїм товаришем Андрієм Козирем. Під час цієї зустрічі в їхній бік відкрив вогонь кілер, який убив Жиліна і поранив Козиря.

Автор статті також робить висновки, що низка смертей громадян України (які подаються як убивства або трагічні випадки), що сталися протягом короткого часу в Україні, Росії та ОРДЛО, має під собою головну причину – перерозподіл бізнесу на неконтрольованій території.

Також дивіться фоторепортаж: «Владна верхівка провела в останню путь генерала Таранова».

Повністю розслідування «Нової газети» читайте тут «Власть взяла контрабанда» .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: