Жилін був спецагентом ФСБ і його вбивство могли інсценувати

Жилін був спецагентом ФСБ і його вбивство могли інсценувати

Практика інсценування викрадення або вбивства людей розповсюджена в Росії

Лідер терористичної організації «Оплот» Євген Жилін, начебто застрелений кілером, виконував спецоперації ФСБ Росії з ліквідації ворогів режиму, мав бізнес у кількох містах Росії та до останнього зберігав привабливі активи в Україні.

В Росії практика інсценування викрадення або вбивства людей більш розповсюджена. Але сумніватися в тому, що лідер терористичної організації «Оплот» Євген Жилін пішов з життя варто не лише через це.

Нагадаємо, за повідомленнями російських ЗМІ, вчора кілер розстріляв двох людей, одним з яких виявився Євген Жилін, лідер харківської терористичної організації «Оплот», яка під час Євромайдану запам’яталася нападами на активістів. Іншою жертвою нападу став – розшукуваний в Україні за вбивство Андрій Козир. Замах було скоєно у ресторані «Вєтєрок» під Москвою, у престижному передмісті, де повсюдний відеонагляд - звична справа. Кілер в плащі та капелюсі, з явно наклеєними вусами, за свідченнями очевидців, начебто очікував своїх жертв за столиком і відкрив вогонь, щойно вони увійшли. Жиліна оголосили мертвим, його товариша – важко пораненим. Водночас, поширені в мережі Інернет відеозаписи з місця події не дають змогу побачити жертву, фактично, відео- та фотопідтвердження смерті скандально відомого харків’янина досі немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: