Розвідка: бойовики планують обстріляти населені пункти для дискредитації Збройних Сил

Розвідка: бойовики планують обстріляти населені пункти для дискредитації Збройних Сил

Бойовики мають намір обстрілювати й власні позиції

Російсько-окупаційні війська мають намір обстріляти власні позиції, а також населені пункти для дискредитації Збройних сил України. Про це повідомляє розвідка штабу АТО.

«Противник планує здійснити обстріл власних позицій і житлових кварталів населених пунктів як на контрольованою, так і на непідконтрольної території України», - повідомила розвідка штабу АТО.

Так, за оперативною інформацією, в день зустрічі в Мінську тристоронньої контактної групи, противник планує здійснити обстріл з використанням важкого озброєння власних позицій і житлових кварталів населених пунктів з обох сторін лінії розмежування - як на контрольованою, так і на непідконтрольної території Україні.

 Повідомляється, що зазначені плани бойовиків спрямовані на дискредитацію України та її Збройних сил не тільки в очах світового співтовариства, але і на обурення ненависті з боку цивільного населення тимчасово окупованих територій. Крім того, дана ситуація свідчить зацікавленість ворога в подальшому загостренні конфлікту на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: