Рука Кремля? У поліцейському секс-скандалі стався неочікуваний поворот

Рука Кремля? У поліцейському секс-скандалі стався неочікуваний поворот
Наталя Бурейко

Студентка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Наталії Бурейко заявила, що стала жертвою провокації проти заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки НПУ Олександра Варченка. Про це вона написала у соціальній мережі.

За її словами, їй «дуже соромно».

«Я, Бурейко Наталя, написала публікацію про погрози з боку Олександра Варченко в соціальній мережі Facebook, не розібравшись в ситуації і не віддаючи собі звіт в своїх діях. Я хотіла захистити себе, але завдала своїми діями шкоду іншим людям. Я не мала на те реальних підстав і будь-якого морального права. Я не мала ніяких підстав вважати, що мені погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший. Я стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини.

Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань.

Я приношу свої вибачення Олександрові Варченку і членам його сім'ї», - йдеться у дописі.

Скріншот допису студенткиСкріншот допису студентки

Бурейко заявила, що Варченко і його цивільна дружина «є порядними людьми» і попросила журналістів більше не турбувати її та Варченка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: