«Руйнівник міфів» Клімкін розповів, що Україна ще нескоро вступить до ЄС

«Руйнівник міфів» Клімкін розповів, що Україна ще нескоро вступить до ЄС
Клімкін заявив, що йому «трохи прикро виступати в ролі руйнівника міфів і говорити людям правду після того, як їм нарозповідали казок»

За словами глави МЗС, щоб вступити до ЄС як мінімум через 10 років відповідні переговори потрібно починати найближчим часом

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що для вступу в Євросоюз Україні потрібно більше, ніж 10 років.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами глави МЗС, щоб вступити до ЄС як мінімум через 10 років відповідні переговори потрібно починати найближчим часом.

«Трохи прикро виступати в ролі руйнівника міфів і говорити людям правду після того, як їм нарозповідали казок. Хтось чув, що будемо вступати до ЄС у 2025. Це дурниці, адже для цього вже давно повинні були вестися переговори про вступ. Хтось чув, що через десять років - вже реальніше, але все дурість. Адже для цього переговори про вступ треба було починати буквально завтра», - підкреслив Клімкін. 

При цьому він висловив упевненість, що Україні вдасться здійснити цей крок.

«Ми це точно зробимо. Але для цього нам потрібно стати на голову кращими за всіх попередніх кандидатів», - зазначив міністр.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко заявив, що «до кінця наступного десятиліття Україна має всі шанси стати повноправним членом» ЄС та НАТО.

До слова, за два роки безвізового режиму з Євросоюзом майже 9 мільйонів громадян України отримали біометричні паспорти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: