СБУ в Запоріжжі проводить понад 10 обшуків

СБУ в Запоріжжі проводить понад 10 обшуків

За неофіційними даними, які правоохоронці не підтверджують, але і не спростовують, обшуки проводять у осіб, пов'язаних із Катериною Уманець - екс-лідером Антимайдану Мелітополя

У Мелітополі і Мелітопольському районі Запорізької області  співробітники регіональних підрозділів СБУ і Нацполіції проводять одночасно понад 10 обшуків.

За даними ЗМІ Мелітополя, серед тих, у кого зараз працюють слідчі і озброєні співробітники спецпідрозділів, депутат Запорізької облради від Опозиційного блоку Валерій Горбань, який донедавна був керівником районної організації партії та помічником народного депутата Євгена Балицького - ініціатора скандальної ходи «Безсмертного полку» в Мелітополі 9 травня.

В УСБУ в Запорізькій області факт масових обшуків підтвердили.

«Насправді, зараз у Мелітополі і Мелітопольському районі Запорізької області співробітниками УСБУ в Запорізькій області і ГУ Нацполіції у Запорізькій області проводиться одночасно понад 10 обшуків. Санкціоновані обшуки проводяться у рамках розслідування ряду кримінальних проваджень, серед яких - за ст. 111 КК України - «Державна зрада», - розповів помічник начальника УСБУ в Запорізькій області Сергій Левченко.

За неофіційними даними, які правоохоронці не підтверджують, але і не спростовують, обшуки проводяться у осіб, пов'язаних з Катериною Уманець - екс-лідером Антимайдану Мелітополя, яка скандально прославилася останнім часом заявою на російському ТБ про те, що в Мелітополі люди через відсутність коштів на проїзд розплачуються в маршрутках сіллю, а також розміщенням у мережі аматорського ролика про відсутність продуктів у міських супермаркетах. Наразі розслідується кримінальне провадження за ст. 111 КК України - «Держзрада», відкрите після виявлення фактів отримання нею коштів від представників спецслужб РФ на організацію масових сепаратистських акцій у Запорізькій області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: