Секретар РНБО викрив формулу, за якою Росія веде гібридну війну

Секретар РНБО викрив формулу, за якою Росія веде гібридну війну

На переконання Турчинова, дієва зброя в інформаційній війні з Росією в України таки є

Секретар РНБО Олександр Турчинов подякував українських журналістам за те, що ефективно протидіють російській пропаганді в час гібридної війни, що ведеться проти України, повідомляє 24 канал.

Турчинов вручив представникам українських ЗМІ відзнаки РНБО за протидію інформаційній агресії РФ.
За словами секретаря РНБО, якого ті ж пропагандистські російські ЗМІ, охрестили «кривавим пастором» інформаційна війна є дуже небезпечною складовою гібридної війни, яку веде Росія проти України.

«Вона має на меті зламати систему відносин в суспільстві, зламати той фундамент, на якому базується довіра суспільства до власної країни, посіяти роздратування, зневіру, паніку та страх. А головне в результаті - домогтися, щоб народ не був здатен або не хотів чинити опір агресору», – наголосив секретар РНБО.

Турчинов викрив формулу, за якою діє Кремль намагається вести свою загарбницьку політику: спочатку приходять російські ЗМІ, потім приходять російські танки. Але, на переконання Турчинова, дієва зброя в інформаційній війні з Росією в України таки є.

«У нас є герої інформаційного фронту, які за власною ініціативою професійно протидіють інформаційній агресії Російської Федерації. Головною зброєю в інформаційній війні з Росією є правда», – наголосив Турчинов, подякувавши журналістам за роботу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: