Штаб: бойовики за добу 39 разів обстріляли позиції сил АТО

Штаб: бойовики за добу 39 разів обстріляли позиції сил АТО
Зона АТО

Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир’я» в районі проведення АТО. Минулої доби зафіксовано 39 обстрілів позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, снайперської та стрілецької зброї обстріляні захисники Шахти «Бутівка». З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник вів вогонь по укріпленнях в районі Авдіївки, Лебединського та Кам’янки.

 Також гранатомети ворог застосував в районі Водяного та Мар’їнки, озброєння БМП – поблизу Гнутового, великокаліберні кулемети – неподалік Опитного та Гнутового, а снайперську і стрілецьку зброю – по оборонцях Широкиного та Водяного. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся поблизу Павлополя, Гнутового та Невельського.

На луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли наші укріплення в районі Станиці Луганської, а також – станції Донець.

Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав.

Нагадаємо, в ОБСЄ звітували, що на Донеччині зменшилась кількість порушень перемир'я.

До слова, період з 30 березня по 2 квітня з боку російських окупаційних військ на Донбасі зафіксовано 101 обстріл, 93 з яких – прицільні. Загалом «великоднє перемир'я» тривало лише 10 хвилин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: