Син Трампа розповість сенату про зв'язки з Росією

Син Трампа розповість сенату про зв'язки з Росією

засідання сенату відбудеться в закритому режимі

Син президента США Дональд Трамп-молодший погодився виступити в сенаті через звинувачення у зв'язках з Росією.

Про це передає CNN.

Зазначається, що засідання сенату відбудеться в закритому режимі. Дата його проведення ще не встановлена.

Розслідуванням справи займається юридичний комітет сенату.

У липні сина глави Білого дому вже запрошували дати свідчення, однак тоді він уклав угоду з комітетом і не брав участі в слуханнях.

9 липня New York Times оприлюднила матеріал, в якому йшлося про те, що син Трампа у 2016 році зустрічався з російською юристкою Наталею Весельницькою, яка нібито мала передати йому компромат на Клінтон. Трамп-молодший підтвердив цю зустріч, однак, вказав, що не отримував такої інформації від неї.

11 липня син президента США опублікував листування з PR-спеціалістом і колишнім журналістом Робом Голдстоуном, який виступав у якості посередника в організації зустрічі з Весельницькою.  

Голдстоун нібито передав йому прохання про зустріч від російського співака Еміна Агаларова, з яким син Трампа був знайомий ще з 2013 року.

Раніше повідомлялося, що кілька радників з кібербезпеки Білого дому пішли минулого тижня у відставку в знак протесту проти дій президента США Дональда Трампа.

У п'ятницю, 18 серпня, в США 17 членів консультативного президентського комітету у справах мистецтв і гуманітарних наук подали у відставку на знак протесту проти реакції Дональда Трампа на події в Шарлотсвіллі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: