Скандал із «Страна.ua»: Лукаш береться захищати Гужву, а Вілкул готовий взяти його на поруки

Скандал із «Страна.ua»: Лукаш береться захищати Гужву, а Вілкул готовий взяти його на поруки
Олена Лукаш та Олександр Вілкул

За словами Вілкула, адвокатом Гужви виступає міністр юстиції часів Януковича і його колишній радник Олена Лукаш

Співголова парламентської фракції «Опозиційний блок» Олександр Вілкул заявляє, що готовий взяти головного редактора видання «Страна.ua» Ігоря Гужву на поруки.

Про це він повідомив у Facebook.

«Щойно дізнався, що затриманий головний редактор сайту «Страна.ua» Ігор Гужва... Готовий, якщо буде необхідно, взяти Ігоря на поруки», - написав він.

За словами Вілкула, адвокатом Гужви виступає міністр юстиції часів Януковича і його колишній радник Олена Лукаш. «Це добре, вона суперпрофесіонал», - додав він.

Раніше лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак назвав затриманого редактора сайту «Страна.ua» Ігоря Гужву «кремлівською консервою, яку сьогодні вночі відкрили».

Як повідомляв «Главком», раніше, співробітники Нацполіції прийшли з обшуками до редакції інтернет-видання «Страна.ua».

Після цього генпрокурор Юрій Луценко заявив, що поліція затримала головного редактора «Страна.ua» Ігоря Гужву за хабарництво.

За інформацією генпрокурора, головний редактор вимагав $10 тис. за нерозміщення на сайті компромату на чинного політика.

Головний редактор видання «Страна.ua» Ігор Гужва визнав, що йому пропонували $20 тис.

Він заявив, що кримінальну справу проти видання сфальсифіковано. За його словами, це сталося після критичної публікації про нардепа з фракції «Радикальної партії» Дмитра Лінька.

Народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько стверджує, що редакція видання «Страна.ua» вимагала від нього грошей за нерозміщення компрометуючих матеріалів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: