Скандал з тортом у харківській школі: вчительку, яка образила дівчинку, звільнили

Скандал з тортом у харківській школі: вчительку, яка образила дівчинку, звільнили

Колеги кажуть, що вчителька Наталія Толяренко визнала свою вину

У Харкові звільнили вчительку Наталію Толяренко, яка не дозволила шестикласниці з'їсти шматок торта.

Про це 29 жовтня повідомляє 057.ua.

«Сьогодні розпочався навчальний процес, до занять Наталія Толяренко не приступила. Я вважаю, що неприпустимо, коли така людина вчить дітей», - заявила директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко.

Толяренко також працює на півставки в Харківському національному педагогічному університеті імені Сковороди. За словами ректора університету, підстав звільняти співробітницю немає.

«Як до доцента у мене немає до неї претензій. Інцидент стався в школі. Свою вину Наталія визнала. В університеті ми провели збори, поговорили з доцентами, пояснили ситуацію», - заявив ректор університету Іван Прокопенко.

Нагадаємо, у жовтні в харківській школі №151 стався інцидент. З ініціативи представниці батьківського комітету Наталії Толяренко шестикласники відзначали закінчення навчального семестру, організувавши солодкий стіл. Учениці Діані торт не дістався, дівчинка розплакалася і поскаржилася мамі.

У свою чергу Толяренко аргументувала свій вчинок тим, що батьки дівчинки не здають гроші на солодкий стіл і за рахунок інших пригощати дитину вона не має права.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: