Скандальне розлучення Ані Лорак. Судові слухання будуть закритими через інтимні подробиці

Скандальне розлучення Ані Лорак. Судові слухання будуть закритими через інтимні подробиці
Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу

Як раніше повідомляв «Главком», співачка вирішила розірвати шлюб з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу

Шевченківський районний суд Києва розглядатиме цивільну справу за позовом співачки Ані Лорак (Кароліна Куєк) до турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу про розірвання шлюбу на закритому засіданні.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на ухвалу суду від 24 грудня.

До судового засідання представник позивача подала клопотання про закритий розгляд справи, посилаючись на небажання розголошувати відомості про інтимні та особисті сторони життя сторін у справі. Сторона відповідача не заперечувала про задоволення цього клопотання.

Суддя Олена Піхур, зацитувавши ст. 301 ЦК України, наголосила, що зобов'язана допустити закритий судовий розгляд, коли предметом дослідження в суді є обставини особистого життя людини.

«Оскільки сфера особистого життя людини є широкою і водночас законом не визначена, то будь-які відомості, пов'язані із особою, можуть тлумачитися як такі, що є її особистим життям», - сказано в судовій ухвалі.

Як відомо, Ані Лорак подала позов на розлучення ще 4 грудня.

Нагадаємо, що влітку 2018 року чоловіка Ані Лорак зловили на зраді. Турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу, помітили в компанії молодої брюнетки в одному з караоке-барів Києва, він обіймав дівчину, щось шепотів їй на вухо, гладив внутрішню сторону її стегна.

Фанати Лорак навіть провели паралель між її стосунками з російським співаком Сергієм Лазарєвим та недавньою зрадою її чоловіка Мурата. Адже на спільних фотографіях артист завжди обіймає Лорак, а також іноді цілує в щічку і проявляє інші знаки симпатії.

У серпні 2009 року Ані Лорак одружилася з Муратом Налчаджіоглу, з яким у неї є донька Софія. Сама ж співачка живе і працює в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: