Служба нацбезпеки Вірменії заперечує, що в країні почалося збройне повстання

Служба нацбезпеки Вірменії заперечує, що в країні почалося збройне повстання

Служба нацбезпеки країни запевняє, що органи державної влади функціонують в нормальному режимі, а правоохоронні органи належним чином виконують свої функції

Служба національної безпеки Вірменії заявила, що інформація про початок збройного повстання не відповідає дійсності.
«Сьогодні вранці група озброєних людей проникла на територію Полку патрульно-постової служби Поліції Вірменії і під загрозою насильства утримує людей, що там знаходяться. У той же час, їх прихильники через ЗМІ та соцмережі періодично поширюють дезінформацію про початок збройного повстання, про захоплення будівель та споруд. Служба національної безпеки Вірменії офіційно заявляє: поширювана інформація абсолютно не відповідає дійсності», - йдеться в заяві СНБ Вірменії.
Служба нацбезпеки країни запевняє, що органи державної влади функціонують в нормальному режимі, а правоохоронні органи належним чином виконують визначені законом функції з охорони громадського порядку і забезпечення державної безпеки.
СНБ повідомляє, що з озброєними особами в даний час ведуться переговори для організації їхньої мирної здачі владі Вірменії.
«Запевняємо, що як ця, так і будь-яка інша незаконна дія негайно буде припинена правоохоронними органами, а особи, які їх вчинили, будуть знешкоджені в порядку, передбаченому законом», - заявляє СНБ Вірменії.
Нагадаємо, сьогодні на світанку віце-голова організації «Установчий парламент» Варужан Аветісян оголосив про «початок збройного повстання» у Вірменії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: