Снігопади в Україні: негода накрила ряд областей

Снігопади в Україні: негода накрила ряд областей
Pанок 21 січня у Кpопивницькому почався з боpотьби зі снігопадом
Фото: dostyp.com.ua

На півдні та сході країни сильно сніжить

Одразу у кількох областях синоптики обіцяють погіршення погодних умов, а у горах Івано-Франківщини та Закарпаття сніголавинна небезпека.

Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що на півдні та сході країни сильно сніжить. На Кіровоградщині  випало 10 сантиметрів снігу - рятувальники вже витягли із заметів 15 авто.  Дороги, стверджують в автодорі, проїзні, подекуди дуже слизько. Через ожеледицю біля села Калаколове не розминулися два легковики - дві людини загинули, ще троє травмувались.

На Миколаївщині на слизькому шляху перекинулась фура з шістьма тисячами курей. Автомобіль занесло, причеп, в якому були птахи, перекинувся, кури вирвалися на волю та розбіглися.

Найпроблемніша нині траса Н-14 Кропивницький-Миколаїв, точніше її ділянка, яка на території Миколаївської області. Від учора на дорозі застрягли до сотні вантажівок. Водії, які стоять в районі селища Возсіятського, телефоном кажуть, що дорога непочищена, слизька і через те вони просто не можуть рухатися.

Люди скаржаться, що в них вже закінчилася їжа, як і у магазинах селища. Майже добу вони телефонують у службу автомобільних доріг і ДСНС.

У Дніпрі зранку, аби виїхати на роботу, автомобілістам довелось відкопувати свої машини. У місті сніжило усю ніч, і сніг падає й досі. Рятувальники кажуть, поки минулося без надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, цього тижня в Україні очікується похолодання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: