Сьогодні нардепа Веселову можуть вигнати з «Самопомочі»

Сьогодні нардепа Веселову можуть вигнати з «Самопомочі»
Народний депутат Наталія Веселова

Фракцію обурив законопроект Веселової про відновлення торгівлі з окупантами

У вівторок в Раді буде розглядатися питання про виключення нардепа Наталії Веселової з фракції «Самопоміч» через запропонований нею законопроект про припинення транспортної та економічної блокади окремих районів Донецької та Луганської областей.

Про це заявив лідер «Самопомочі» Олег Березюк в ефірі телеканалу Ictv.

«Якщо Наталя Веселова зайшла в парламент з партією «Самопоміч» з тими політичними поглядами, які були три роки тому, а сьогодні їх раптом змінила, то було б дуже чесно по відношенню до виборців України вийти з парламенту, тобто самостійно вийти з фракції, і виборювати своє право бути в парламенті з іншою партією або з іншими уподобаннями», - заявив він.

«Зараз так вигляає, що пані Веселова хоче, щоб ми її випроводили з нашої фракції, а вона далі залишалася у парламенті і відстоювала свої інтереси. Це буде просто нечесно щодо виборців», - зазначив Березюк.

Як повідомляв «Главком», у Верховній Раді 14 вересня було зареєстровано законопроект, який передбачає відновлення торговельних відносин з російськими окупантами. Реєстраційний номер документу 7047-1, назва - «Проект Закону про припинення економічної та транспортної блокади території України, де органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження».

Ініціатор законопроекту - Наталія Веселова із «Самопомочі».

Законопроект 7047-1 є альтернативним. 29 серпня був зареєстрований документ 7041 зі схожим змістом, автором якого був Вадим Рабінович з Опозиційного блоку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: