Соратниця Януковича поїхала у Берлін і заявила, що в Україні п’ять тисяч політв’язнів

Соратниця Януковича поїхала у Берлін і заявила, що в Україні п’ять тисяч політв’язнів
Олена Бондаренко

У своєму виступі Бондаренко переконувала, що за останні чотири роки Україну покинув «кожний третій»

Екс-нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко під час виступу в Бундестазі на конференції «Права людини і свобода ЗМІ в Україні» заявила, що в Україні на сьогодні нараховується п’ять тисяч політичних ув’язнених, і в країні залишилося 30 із 45 млн мешканців – решта, за її словами, «втекли з країни через дуже погане життя».

Відповідне відео виступу Бондаренко опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Facebook голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики, депутат від «Народного фронту» Вікторія Сюмар.

«Епоха Постправди для мене, це коли Олена Бондаренко в німецькому Бундестазі за російські гроші розказує про те, що в Україні лишилося «30 мільйонів» українців, що в тюрмах сидить 5 тисяч політичних в’язнів за «їх переконання», і кожен журналіст боїться отримати «пулю в затилок», - прокоментувала відео Сюмар.

У своєму виступі Бондаренко переконувала, що за останні чотири роки Україну покинув «кожен третій». «У нас було 45 млн, зараз нараховується 30 млн. Ці люди втікають від хорошого життя? Ні. Вони втікають від дуже поганого життя», - заявила екс-регіоналка.

При цьому соратниця Януковича закликала ввести санкції «проти нинішнього режиму з Майдану». «Європа це може, якщо захоче», - сказала Бондаренко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що донька екс-нардепа від Партії регіонів Олени Бондаренко вийшла заміж у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: