Соратник Порошенка прокоментував свою причетність до панамського офшору

Перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заявляє, що його компанія Teckford Investments Financial Corporation була заснована абсолютно легально з дотриманням усіх вимог чинного законодавства. 

Так він прокоментував інформацію, що є власником офшорної компанії.

«Будучи бізнесменом, мною ще в 2007 році була заснована компанія Teckford Investments Financial Corporation Компанія була заснована абсолютно легально з дотриманням усіх вимог чинного законодавства. Для відкриття цієї компанії мною було отримано ліцензію Національного Банку України, пройдена перевірка СБУ. В чому сього сенсація? Про існування цієї компанії в Україні офіційно всі знали й документи про мою власність в цій компанії з 2007 року знаходяться в НБУ», - сказав Гладковський.

За його словами, компанія була заснована, «в першу чергу, для залучення інвестицій в розвиток автомобільного бізнесу в Україні (корпорація в ті роки активно інвестувала в будівництво автомобільного заводу в Черкасах, а також автобусно-тролейбусного в Луцьку), а по-друге, для захисту того ж бізнесу від рейдерських атак».

Він стверджує, що на сьогодні жодного конфлікту інтересів не існує. «Одразу ж після призначення мене на державну службу я вийшов із усіх органів управління абсолютно всіх компаній. Я не приймаю жодних управлінських рішень і відійшов від справ бізнесу. Так, я залишаюсь одним із акціонерів підприємств корпорації «Богдан», власником декількох компаній, що не заборонено законом. Управління як цієї компанії так і інших ведеться абсолютно незалежними людьми», - зазначив Гладковський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: