Справа катастрофи Іл-76: суд відмовив генералу Назарову у повторному допиті свідків

Справа катастрофи Іл-76: суд відмовив генералу Назарову у повторному допиті свідків
Генерал Віктор Назаров

Апеляційний суд залишив без задоволення клопотання Назарова

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив без задоволення клопотання генерала Віктора Назарова, якого Павлоградський суд визнав винним у службовій недбалості, що призвела до катастрофи військового літака Іл-76 влітку 2014 року, внаслідок якого загинуло 49 людей.

Про це на своїй сторінці у Facеbook повідомив адвокат постраждалих Віталій Погосян.

«Клопотання обвинуваченого Назарова В.М. та його захисника про повторне дослідження доказів та допит свідків колегія суддів апеляційного суду Дніпропетровської області залишила без задоволення!!! Лише дослідити повторно висновок комісійної військово-тактичної експертизи», - написав він.

Як повідомлялося, сьогодні, 3 жовтня, Апеляційний суд Дніпропетровської області продовжив розгляд апеляції генерала Назарова.

У залі присутні всі сторони судової справи. На засіданні є близько сотні громадян, які слідкують за процесом.

Нагадаємо, 27 березня 2017 року Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області визнав генерал-майора Назарова винним у недбалості за ч.3 ст.425 ККУ у справі про збиття Іл-76 і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

У квітні захист оскаржив вирок. В апеляційній скарзі захист просить суд скасувати вирок і закрити кримінальне провадження проти Назарова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: