США готуються здійснити кібератаку на Росію, - ЗМІ

США готуються здійснити кібератаку на Росію, - ЗМІ
e-newtech.ru

Телеканал NBC повідомив конфіденційну інформацію розвідки

США готують проти Росії у відповідь кібератаку. Про це повідомляє телеканал NBC з посиланням на джерела в розвідці. За їхніми даними, Білий дім просив ЦРУ надати можливості для секретної операції, яка могла б похитнути позиції російського керівництва.

Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама розгляне низку заходів у відповідь на злам сайтів урядових організацій США. Однак, за словами прес-секретаря Білого дому Джоша Ернеста, не всі з цих заходів можуть бути розголошені. «У розпорядженні президента є кілька варіантів заходів, і він розгляне ті з них, які вважатиме пропорційними», – заявив Ернест.

Влада США офіційно звинуватила Росію в причетності до хакерських атак, в тому числі на комп'ютерні системи демократичної партії. У Кремлі це спростували і назвали нісенітницею.

Нагадаємо, що розвідка США переконана, що за останніми кібератаками на системи електронного листування осіб та установ у США, включно із зламами і-мейлів політичних організацій, стоїть уряд Росії.

США пред'явили офіційні звинувачення РФ у хакерських атаках. Про це йдеться в прес-релізі Дирекції Національної розвідки.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: