США послабили санкції проти Росії, які перешкоджають співпраці з NASA

США послабили санкції проти Росії, які перешкоджають співпраці з NASA
NASA

Опонентом послаблення санкцій виступив сенатор Джон Маккейн

Сенат США прийняв окрему поправку до закону про санкції щодо Росії, щоб дозволити співпрацю Національному космічному агентству США (NASA) по російським двигунам для ракет.

При цьому опонентом такого рішення виступив сенатор Джон Маккейн, повідомляє «Новое время».

Він різко розкритикував це рішення. За його словами, завжди є законодавці і лобісти, які виступають за продовження і навіть поглиблення співпраці з РФ в цій сфері.

Один з авторів поправки, сенатор від штату Колорадо, республіканець Корі Гарднер, заявив, що без цієї поправки США втратять багато проектів у космічній галузі.

Нагадаємо, сьогодні, 15 червня, Сенат Конгресу США завершив процедуру схвалення законопроекту, який передбачає нові санкції проти Росії. 

Декілька днів тому Сенат США досяг кінцевої політичної згоди щодо масштабного двопартійного законопроекту про введення нових фінансових санкцій проти Росії та обмеження здатності президента Дональда Трампа скасувати існуючі без рішення Конгресу.

Раніше повідомлялося, що старші сенатори Демократичної і Республіканської партій напередодні досягли двопартійної домовленості щодо нових санкцій проти Росії і дозволять конгресу не погоджувати спробу президента США Дональда Трампа пом'якшити покарання щодо Москви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: