США виграли «холодну війну», але програють довгу війну – The Washington Times

США виграли «холодну війну», але програють довгу війну – The Washington Times
militarist.ua

Американське видання пише, що зараз США стають в один ряд з Росією за формою державного правління

«США і їхні союзники десятиліттями вели «холодну» - а іноді і гарячу - війну проти комунізму з усіма його тоталітарними проявами і перемогли Радянський Союз. На жаль, зараз ми програємо довгу війну», - The Washington Times.

Видання зазначає, що за іронією долі, зараз США стають в один ряд з Росією за формою державного правління, приймаючи новий м'який тоталітаризм, замаскований словами демократії. «Це світ, в якому «влада закону» існує тільки для народних мас, світ, в якому еліта може вільно правити за допомогою указів, і правила застосовуються тільки до маленьких людей, у яких немає влади, грошей або зв'язків. Ліві марксисти хитромудро проштовхнули цей новий режим на Захід. Спочатку вони проникли в систему освіти і промили мізки новому поколінню щодо принципів марксизму, в той же час демонізуючи свободу і капіталізм», - пише The Washington Times.

«Додайте до цього десятки мільйонів американців, що живуть на державні виплати, і в результаті половина населення в тій чи іншій формі залежить від уряду. Всякий сенс персональної відповідальності або опори на власні сили втрачений», - вважає автор.

«Цирк розслідування у справі Хілларі Клінтон, проведеного нашим повністю політизованим Міністерством юстиції, (...) це не що інше, як тактика, використовувана Володимиром Путіним в Росії, де урядові чиновники замість того, щоб діяти за законом, ворожать на презідентcкой кавовій гущі, щоб зрозуміти, як вирішувати судові питання», - йдеться в статті.

«Якщо ви друг Путіна, ви вище закону. Подібно до того, як якщо ви друг президента Обами або Клінтонів, закони не обов'язково застосовуються до вас. Партія, яка займає Білий дім, зробить все можливе, щоб підлаштувати [результати] майбутніх виборів, щоб зберегти свій контроль над важелями влади. Президентство Трампа - це екзистенційна загроза новому, м'якому тоталітаризму, який «ліві» не можуть допустити. Росіяни хочуть спостерігати за виборами в листопаді [в США]. Можливо, ми повинні дозволити їм це», - резюмує автор ..

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: