Стало відомо, хто переміг на виборах мера Луцька

Стало відомо, хто переміг на виборах мера Луцька
24 тисячі 355 виборців обрали міським головою Луцька Ігоря Поліщука 

Мером Луцька став представник партії «За майбутнє»

Перемогу у другому турі виборів мера Луцька здобув Ігор Поліщук. Він обійшов свого опонента на 5 тисяч голосів.

Про це повідомляє громадянська мережа Опора.

Повідомляється, що за даними протоколів дільничних виборчих комісій, Поліщука, якого висунула партія «За майбутнє», підтримали 24 355 виборців і це більшість голосів. За його опонента самовисуванця Богдана Шибу проголосували 19 093 виборці.

До слова, Ігор Поліщук отримав більшість голосів на 85 дільницях, на 22 – переміг Богдан Шиба. Також було дві дільниці – №070522 та №071097, де кандидати набрали однакову кількість голосів. В одному випадку йдеться про спеціальну виборчу дільницю у комунальному підприємстві «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради, де за кожного із кандидатів віддали по 4 голоси. А в іншому – про дільницю, що знаходиться у селі Милушин, де за кожного із кандидатів проголосувало по 85 виборців.

Крім того, 1158 бюлетенів було визнано недійсними. Найбільшу кількість недійсних бюлетенів було виявлено на виборчій дільниці №071086 (Палац урочистих подій) – 30. 

У міській ТВК 15 листопада, у день голосування до списків виборців у громаді було включено 173 тис. 160 осіб. Кількість виборців, які отримали виборчі бюлетені на виборчій дільниці та за місцем перебування – 44 тис. 607 осіб.

Зауважимо, що станом на ранок 19 листопада Луцька ТВК поки офіційно не оголосила результатів виборів. Так само досі мовчить і Луцька міська рада

Нагадаємо, що Труханов втретє обраний мером Одеси. Також у Хмельницькому на виборах переміг чинний мер

А от Вілкул знявся з виборів мера Кривого Рогу за станом здоров'я. 

Читайте також: 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: