Суд над Зайцевою та Дроновим: вагітна постраждала вирішила взяти гроші

Суд над Зайцевою та Дроновим: вагітна постраждала вирішила взяти гроші
Жанна Власенко

Жанна Власенко повідомила, що більше не має претензій до водія «Лексусу», який збив натовп

Постраждала в ДТП на вулиці Сумській в Харкові Жанна Власенко отримала компенсацію від Олени Зайцевої і просить суд стягнути аналогічну суму з водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Про це стало відомо на судовому засіданні, яке відбулося у вівторок, 17 квітня, пише NewsRoom.

У клопотанні постраждала вказала, що один з обвинувачених виконав позовні вимоги в повному обсязі. «Зайцева виплатила 100 тисяч гривень, і я більше не маю до неї претензій матеріального та морального характеру», - йдеться у документі, надісланому Власенко.

Тепер жінка, яка на момент аварії була вагітною, просить суд стягнути 100 тисяч гривень з Дронова. Адвокат постраждалої заявив, що водій зобов'язаний відшкодувати завдані збитки, незалежно від визнання ним провини.

Суд задовольнив клопотання Жанни Власенко.

Як відомо, деякі рідні жертв ДТП у Харкові відмовилися брати грошові компенсації від сім’ї Зайцевої.

Нагадаємо, 18 квітня 2017 року у Харкові на вул. Сумській сталася масштабна ДТП, внаслідок якої загинули шестеро людей, п’ятеро постраждали. Серед них була вагітна жінка – Жанна Власенко. Вона отримала травми голови та тазу, і після аварії довгий час перебувала у стані медикаментозного сну.

24 січня 2018 року Власенко народила дитину.

У справі резонансного ДТП тривають судові засідання. Олена Зайцева та Геннадій Дронов, автомобілі яких зіштовхнулися на перехресті, в результаті чого «Лексус» Зайцевої збив натовп людей, перебувають у СІЗО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: