Суд узяв під арешт першого заступника голови Держслужби з питань праці

Суд узяв під арешт першого заступника голови Держслужби з питань праці

Михайло Бардонов підозрюється у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в розмірі 200 тис. грн

Першому заступнику голови Державної служби України з питань праці Михайлу Бардонову, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, Печерським районним судом Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.
Водночас, указаною ухвалою суду визначено розмір застави в сумі 1,378 млн грн.
Крім цього, зазначеного високопосадовця відсторонено від займаної посади.
Нагадаємо, Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України та співробітниками Головного управління «К» Служби безпеки України за результатами проведення комплексу негласних слідчих (розшукових) дій і обшуків задокументовано факти вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 200 тис. грн першим заступником Голови Державної служби України з питань праці.
Довідково : санкція ч.4 ст.368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: