Суд відправив затриманого прокурора під домашній арешт

Суд відправив затриманого прокурора під домашній арешт

Заступник начальника одного з відділів ГПУ намагався передати 5 000 доларів посереднику, щоб він віддав їх одному з керівників Державної аудиторської служби України

Солом’янський районний суд Києва у суботу обрав затриманому напередодні посадовцю ГПУ запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, передає прес-служба НАБУ.

«10 грудня Солом’янський районний суд Києва, розглянувши клопотання детективів Національного антикорупційного бюро та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрав затриманому 9 грудня посадовцю ГПУ запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 9 грудня детективи Бюро за участю прокурорів САП викрили службову особу Генеральної прокуратури України на хабарі, який та намагалася передати задля впливу на результати позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності ГПУ, ініційованої НАБУ.

Посадовця затримано за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.4. ст.369 Кримінального кодексу України (Надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: