Світовий банк вивчає позитивні тренди в «Укрзалізниці» - Кравцов

Світовий банк вивчає позитивні тренди в «Укрзалізниці» - Кравцов
Конкретні механізми співпраці «Укрзалізниці» і та Світового банку будуть визначені за результатами  аналізу

Діалог «Укрзалізниці» та Світового банку зосереджений навколо п’яти тем

Експерти Світового банку вивчають ситуацію в «Укрзалізниці» з переспективою активного співробітництва у майбутньому.

Про це розповів в. о. голови правління АТ «»Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

«Маємо постійні тісні контакти з представниками Світового банку. Сьогодні провели чергову таку робочу зустріч. Наразі експерти цієї міжнародної фінансової організації відзначають низку позитивних трендів в «Укрзалізниці». Їхнє завдання - встановити, наскільки ці тренди є незворотніми та наскільки швидко покращується ситуація в компанії», - зазначив Кравцов.

За його словами, діалог «Укрзалізниці» та Світового банку зосереджений навколо п’яти тем, що були визначені як перспективні для взаємодії та співробітництва. Зокрема, детально обговорюються такі питання, як тарифи на вантажні залізничні перевезення, пасажирські перевезення, управління боргами, управління активами інфраструктури та пріоритизація інвестицій, а також відкриття ринку вантажних перевезень.

«Конкретні механізми співпраці «Укрзалізниці» та Світового банку будуть визначені за результатами проведеного фахівцями Світового банку аналізу. Планується, що відповідна робота буде здійснена до червня 2019 року», - додав глава «Укрзалізниці».

Нагадаємо, за словами президента Петра Порошенка, до кінця 2018 року Світовий банк може надати Україні гарантії на залучення кредитних коштів, які дозволять збільшити валютні запаси держави до 20 мільярдів доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: