Сюмар запропонувала Лещенку зареєструвати постанову про її відставку

Сюмар запропонувала Лещенку зареєструвати постанову про її відставку

Голова комітету з питань свободи слова та інформаційної політики у Верховній Раді України Вікторія Сюмар

Сергій Лещенко закинув голові комітету з питань свободи слова відсутність реакції на напад на журналіста Михайла Ткача.

Народний депутат Сергій Лещенко закинув голові комітету з питань свободи слова та інформаційної політики у Верховній Раді України Вікторії Сюмар те, що вона досі не висловилася з приводу нападу на журналіста Михайла Ткача. Суперечка між депутатами відбувалася на сторінці Сюмар у Facebook.

«Наскільки мені відомо, там призначено службове розслідування в УДО... Ми заслухаємо цю справу на комітеті, і на парламентських слуханнях... Це всі інструменти, які в мене є», – написала Сюмар.

Лещенко наголосив, що за фактом нападу було призначено лише службову перевірку, яка є дисциплінарним заходом.

«Тут очевидне перешкоджання професійній діяльності журналіста, і має бути відкрито кримінальне провадження прокуратурою. І ти як голова комітету за три дні не висловилася жодним чином про ситуацію», – заявив Лещенко.

«Зареєструй постанову за мою відставку. За не висловилася. Ок? Вперед. Ти ж знаєш як бути ефективним законодавцем», – відповіла голова комітету з питань свободи слова.

14 вересня на журналіста програми «Схеми» напали охоронці Управління державної служби охорони (УДО) у Конча-Заспі, біля одного з ресторанів де в цей час перебували президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Гройсман та інші політики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: