Теракт в Стамбулі: За попередніми даними, українці в результаті вибухів не постраждали

Теракт в Стамбулі: За попередніми даними, українці в результаті вибухів не постраждали

Повідомляється про 28 жертв та майже 60 постраждалих.

В результаті вибухів в аеропорту Стамбула, які пролунали у вівторок ввечері, загинули щонайменше десять людей, майже півсотні дістали поранення. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар.

На даний момент, інформації про наявність серед жертв українців немає.

«Нажаль, трагедія сталася в міжнародному терміналі аеропорту. Це найбільш наповнений пасажирами і найбільший аеропорт Туреччини, через нього проходить досить значна кількість українців і громадян інших держав. Станом на зараз, за інформацією міністра юстиції, відомо про те, що загинули 10 осіб, близько 50 отримали поранення. Зараз деталі інформації з'ясовуємо, наші консули виїхали на місце, правда невідомо, чи потраплять. Але, поки що інформації про постраждалих чи загиблих громадян України немає», - розповів Боднар.

«За попередньою інформацією, троє терористів прорвалися через охорону аеропорту, по них був відкритий вогонь, двоє з них взірвалися в залі відльотів. За попередньою інформацією, це був терористичний напад із самогубцями», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: