The Wall Street Journal більше не випускатиме газети в Європі та Азії

The Wall Street Journal більше не випускатиме газети в Європі та Азії

Газета The Wall Street Journal вирішила припинити випуск друкованих версій в деяких регіонах світу

Одна з найвідоміших ділових газет США припиняє випуск друкованих варіантів видань у Європі та Азії.

Про це йдеться на сайті видання.

Газета The Wall Street Journal вирішила припинити випуск друкованих версій в деяких регіонах світу. Цієї п'ятниці вийшов останній номер видання у Європі, а через тиждень в продаж надійде останній випуск азійської версії газети.

Газета зазначає, що це пов'язано з істотним падінням продажів друкованих версій за кордоном і зниженням доходів від реклами в друкованих виданнях при тому, що цифрова версія видання привертає все більше передплатників.

Таким чином, закриття паперових версій газет стане частиною реорганізації The Wall Street Journal, яка має намір приділяти більше уваги розвитку інтернет-версії.

The Wall Street Journal уточнює, що співробітники європейського і азійського видань газети були переведені на інші посади, і тепер автори і редактори будуть створювати контент для сайтів регіональних версій, які за традицією приділяють більше уваги місцевим діловим новин.

The Wall Street Journal видається Dow Jones & Company (входить в холдинг News Corp.) з 1889 року. Азійська версія видання з'явилася в 1976 році, а в 1983 запустилось європейське видання газети.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: