Тимошенко: Більшість у парламенті – це мафія

Тимошенко: Більшість у парламенті – це мафія
Юлія Тимошенко наполягає на проведенні розслідування корупції в НАК «Нафтогаз»

«Батьківщина» наполягає на ухваленні постанови, що скасує підвищення ціни на газ і запровадить мораторій на його подальше подорожчання

Пропрезидентська більшість не дає винести на розгляд парламенту постанову, підписану лідерами шести фракцій та депутатських груп, про скасування рішення Порошенка підвищити ціну на газ. Про це заявила Юлія Тимошенко під час засідання Верховної Ради.

«Батьківщина» наполягає на ухваленні постанови, що скасує підвищення ціни на газ і запровадить мораторій на його подальше подорожчання.

Окрім того, Юлія Тимошенко наполягає на проведенні розслідування корупції в НАК «Нафтогаз», причетності президента та всього його оточення до незаконного підвищення тарифів.

«Ми боротимемося за те, щоб скасувати підвищення ціни на газ. Ми не голосуватимемо сьогодні за жоден закон, поки не буде ухвалена постанова», – зазначила вона і закликала «всі чесні фракції не голосувати ні за що».

Юлія Тимошенко наголосила, що на потреби населення треба спрямувати газ власного видобутку, і це дозволить знизити його вартість щонайменше вдвічі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: