Тимошенко вдвічі випереджає конкурентів у президентських рейтингах, - опитування

Тимошенко вдвічі випереджає конкурентів у президентських рейтингах, - опитування

У ході дослідження було опитано 10 000 респондентів, тоді як, зазвичай, вибірка складає лише 2000 опитаних

Лідером президентського рейтингу залишається Юлія Тимошенко, яка майже вдвічі випереджає своїх найближчих конкурентів. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного відразу трьома найавторитетнішими компаніями - КМІС, Центром Разумкова та групою «Рейтинг».

У ході дослідження було опитано 10 000 респондентів, тоді як, зазвичай, вибірка складає лише 2000 опитаних.

Відповідно до результатів, за Юлію Тимошенко готові віддати свої голоси 21% тих, хто визначився з вибором і має намір взяти участь в голосуванні. На другому місці з результатом в 11% - шоумен Володимир Зеленський. Чинний президент Петро Порошенко ділить 3 і 4 місце з Анатолієм Гриценком - їх готові підтримати по 10% українців. Впритул до них ідуть Юрій Бойко і Олег Ляшко (9% і 8% відповідно). Співак Святослав Вакарчук набере 6%, якщо піде на вибори.

Соціологи відзначають, що за останні півроку помітне зростання рейтингу демонструє тільки Юлія Тимошенко.

При цьому вона в лідерах електоральних симпатій в усіх макрорегіонах країни за винятком Донбасу.

Моделювання другого туру виборів демонструє, що Юлія Тимошенко перемагає в усіх можливих електоральних парах. Натомість Петро Порошенко програє усім можливим кандидатам на вихід у другий тур виборів.

Спільне опитування КМІС, Центру Разумкова та Соціологічної групи Рейтинг проведене з 19 жовтня по 2 листопада 2018 року. Опитано 10 000 респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Статистична похибка складає не більше 1%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: