Тимошенко закликала усіх українців взятися за руки

Тимошенко закликала усіх українців взятися за руки

«Наша сила – в нас самих, українцях», – заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко

Сьогодні українці мусять вкотре ствердити для себе та світу «нашу мудрість, нашу єдність, нашу силу», переконана Тимошенко

До річниці Соборності лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко запропонувала українцям утворити всеукраїнський символічний ланцюг єдності.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Через місяць – 22 січня – ми будемо відзначати 100-річчя української Соборності, українського єднання. У цей день я пропоную всім нам на знак нашої доброї волі вийти на вулиці, взятися за руки, стати пліч-о-пліч», – зазначила Тимошенко.

Вона нагадала, що 22 січня 1919 року на Софіївському майдані в Києві був проголошений Акт Злуки і вперше за сотні років українці об’єдналися в єдину національну державу. А того ж дня 1990 року патріоти з усієї України утворили живий ланцюг, який з’єднав Київ зі Львовом.

Сьогодні українці мусять ще раз ствердити для себе та світу «нашу мудрість, нашу єдність, нашу силу», переконана політик.

«Нас роз’єднують політичні технології, які знову і знову робляться під чергові брудні вибори. Нас весь час намагаються посварити, зіштовхнути один з одним та на цьому отримати фальшиві перемоги», – зауважила Тимошенко.

Вона наголосила: у тривожні часи сьогодення – коли держава у війні, коли суверенність знову під загрозою, коли Україна проходить величезні випробування – «ми маємо бути єдиними».

«Наша сила – в нас самих, українцях. Отже, збираємося 22 січня у всеукраїнський символічний ланцюг єднання», – заявила лідер «Батьківщини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: