Тисячу «вагонів Клименка», які щомісяця приносили йому 12 млн грн, нарешті арештували

Тисячу «вагонів Клименка», які щомісяця приносили йому 12 млн грн, нарешті арештували

Виявленню та затриманню вагонів екс-голови фіскального відомства країни Олександра Клименка сприяла Нацполіція та прикордонники

В Україні було арештовано тисячу залізничних напіввагонів, що належали компанії екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Про це під час брифінгу заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє Еспресо.TV.

Він зазначив, що було арештовано тисячу залізничних напіввагонів, які до цього часу належали групі компаній «Юнісон» Клименка.

Ці вагони передають для експлуатації «Укрзалізниці», щоб у подальшому держава могла отримувати прибуток від їхньої роботи. 

«Слідством встановлено, що орієнтовний місячний дохід експлуатації цих вагонів «Юнісмоном» призводила до того, що компанія, і таким чином Клименко, отримував за аренду і використання цих напіввагонів дохід, який складав щомісячно від 10 до12 млн грн», - наголосив Матіос. 

«Тільки за рахунок оперативності Нацполіції нам вдалося не допустити залишення цих вагонів за кордоном. Неможливість витоку інформації дала можливість заарештувати вагони при в’їзді в Україну», - сказав Матіос.

При цьому, за його словами, спрацювала Держприкордонслужба, спрацювали лінійні колії Укрзалізниці, а також співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: