«Торнадівців» не змогли доставити до суду: засідання перенесено

«Торнадівців» не змогли доставити до суду: засідання перенесено

Судове засідання відбудеться 9 серпня в закритому режимі

Судове засідання у справі колишніх бійців роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» в Оболонському райсуді Києва, що мало відбутися цієї середи, перенесено на 11:30 9 серпня і відбудеться в закритому режимі. Про це повідомила журналістам прес-секретар Оболонського райсуду Києва Інна Свинаренко.
За її словами, таке рішення прийнято у зв'язку з тим, що, як повідомила поліція, обвинувачених зараз неможливо доставити до суду.
«Співробітники поліції повідомили нам, що вони зараз не мають можливості доставити обвинувачених до зали судового засідання. У зв'язку з цим за участю адвокатів, за участю прокурорів і за участі складу суду судове засідання відкладено до 9 серпня 2016 року до 11:30. Судове засідання, згідно із законодавством, буде проводитися в закритому режимі», - розповіла Свинаренко.
У свою чергу адвокат «торнадівців» Володимир Якимів підтвердив агентству «Інтерфакс-Україна» цю інформацію. За його словами, такі засідання мають відбутися 9 і 10 серпня. Він нагадав, що згідно з встановленим судом графіком, засідання проводяться щотижня: щовіторка і щосереди.
Якимів зазначив, що захист був поінформований, що 3 серпня не буде доставки підсудних на засідання, але причину при цьому не вказали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: