Трамп хоче, щоб держсекретар США Тіллерсон був більш жорстким

Трамп хоче, щоб держсекретар США Тіллерсон був більш жорстким
Рекс Тіллерсон та Дональд Трамп

Трамп запевняє, що у нього з Тіллерсоном дуже хороші стосунки

Президент США Дональд Трамп спростував хвилю повідомлень про можливу відставку держсекретаря Рекса Тіллерсона через їхні начебто напружені стосунки. Водночас, Трамп заявив, що главі Держдепу потрібно бути більш жорстким.

Про це повідомляє The Hill.

«Ми маємо дуже хороші стосунки. Ми не погоджуємося по кількох речах, і іноді я хотів би, щоб він (Рекс Тіллерсон – ред.) був трохи більш жорстким», - заявив Трамп у відповідь на запитання журналістів.

«Але крім цього у нас дуже хороші стосунки», - додав американський президент.

Як повідомлялося, помічники Дональда Трампа розраховували, що 4 жовтня Рекс Тіллерсон під час своєї промови подасть у відставку. Все це відбувається на фоні повідомлення каналу NBC News про те, що державний секретар США назвав президента країни «виродком» після однієї із нарад у Пентагоні.

Але Тіллерсон заявив, що ніколи не розглядав можливість відставки.

Крім того, ЗМІ повідомили, що міністр оборони США Джеймс Меттіс, державний секретар Рекс Тіллерсон і міністр фінансів Стівен Мнучін домовилися, що відповіддю на звільнення Білим домом одного із них стане звільнення за власним бажанням інших двох.

Також люди із Білого дому, які безпосередньо працюють із Рексом Тіллерсоном, говорять, що Дональд Трамп і низка інших посадовців незадоволені стилем роботи державного секретаря. Їм не подобається те, що він більше стриманий, ніж президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: