Трамп назвав мільйони голосів за Клінтон незаконними

Трамп переміг на виборах Гілларі Клінтон, набравши 306 голосів вибірників від штатів при необхідних для обрання 270

Обраний президент США Дональд Трамп в своєму мікроблозі в твіттері заявив, що мільйони виборців незаконно проголосували за його суперницю на президентських виборах США Гілларі Клінтон.

«Крім перемоги з розгромним рахунком у колегії вибірників, я також переміг у народному голосуванні, якщо відняти мільйони людей, які проголосували незаконно», - написав Трамп.

Раніше Дональд Трамп процитував слова Гілларі Клінтон про необхідність визнати підсумки виборів.

Дональд Трамп переміг на виборах Гілларі Клінтон, набравши 306 голосів вибірників від штатів при необхідних для обрання 270. Однак він поступився Клінтон майже на два млн голосів громадян США.

Нагадаємо, в суботу Трамп жорстко розкритикував Стайн за спробу здійснити перерахунок голосів. Він заявив, що кандидат від «зелених» намагається зробити це з метою наживи і розраховує привласнити частину коштів, зібраних для проведення перевірки.

У п'ятницю Стайн офіційно подала петицію про проведення перерахунку голосів на виборах президента в штаті Вісконсін. Вона також має намір домагатися цього в Мічигані і Пенсільванії. У всіх трьох штатах Трамп здобув перемогу над кандидатом від демократів Гілларі Клінтон з мінімальною перевагою.

У суботу адвокат Марк Еліас, який був юристом в передвиборному штабі Клінтон, заявив, що помічники екс-кандидата від демократів готові взяти участь в перевірках у всіх трьох штатах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: