Трамп зустрінеться з лідером КНДР у травні

Трамп зустрінеться з лідером КНДР у травні
Дональд Трамп

Переговори із Північною Кореєю відбудуться тільки «на правильних умовах», зазначив Трамп

Президент США Дональд Трамп підтвердив свій план зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в кінці травня в п'ятницю під час телефонної розмови з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном.

Про це йдеться в звіті Білого дому.

«Обидва лідери погодилися з тим, що конкретні дії, а не слова, стануть ключем для досягнення постійної денуклеаризації Корейського півострова, і президент Трамп підтвердив свій намір зустрітися з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином до кінця травня», - повідомили у Вашингтоні.

Зазначається, що президенти підтвердили важливість вивчення помилок минулого і заявили про продовження тісної координації, щоб підтримувати максимальний тиск на північнокорейський режим.

Обидва лідери висловили обережний оптимізм з приводу останніх подій і підкреслили, що для Північної Кореї «буде доступно більш світле майбутнє, якщо вона обере правильний шлях».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, Дональд Трамп після пропозиції щодо діалогу з Пхеньяном заявив, що переговори із Північною Кореєю відбудуться тільки «на правильних умовах».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: